广东省东莞中堂六校2016—2017学年第二学期九年级英语第二次模拟英语试题

初中英语知识点完型填空广告布告类

阅读下面短文,掌握大意,然后从A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。

【题目】阅读短文,从每小题所给的四个选项中,选出能回答所提问题或完成所给句子的最佳答案。
A
Northland Adventure(冒险) Quest
August 4---17, 2016
Northwoods Experience
A Natural & 25 Cultural Journey
25 American Students &25 Chinese Students
Learning Together
American and Chinese students aged 10-14 can have the chance to enjoy this cultural experience. Classes will run from 9 a.m. to 3 p.m. at Trees For Tomorrow in Eagle River, Monday through Friday. Trees For Tomorrow, a natural resource specialty(专业) school, is located in the Northwoods of Wisconsin. Teachers for the Northland Adventure Quest are Kate Neville and Don Anderson.
◆Take part in exciting day trips while making new friends.
◆Enjoy yourself in the beautiful surroundings.
◆Experience the culture and arts of the local people of Northern Wisconsin, USA.
To register(注册), visit npsd.k12.wi.us. and click on " Northland Adventure Quest" or email at Northlandquest@npsd. k12. wi.us. For questions, contact Mike Richie, at 715-479-6487, or Kate Neville at kneville @ npsd.k12.wi.us.
(1)American and Chinese students _________ can have the chance to enjoy this cultural experience.
A.aged 6-8
B.aged 8-10
C.aged 10-12
D.aged 10-14
(2)Students have classes ________.
A.in the day on weekends
B.at night on weekends
C.in the day on weekdays
D.at night on weekdays
(3)Trees For Tomorrow is ____________.
A.a school
B.a forest
C.a project
D.a plan
(4)Students can register ________.
A.by writing a letter
B.by emailing at Northlandquest@npsd. k12. wi.us
C.by calling Mike Richie
D.by calling Kate Neville
(5)Where is the material probably from?
A.A piece of news
B.A storybook
C.An advertisement
D.A letter

查看试题解析

【答案】
(1)D
(2)C
(3)A
(4)B
(5)C
【解析】本文属于广告类阅读,作者通过这篇文章向我们介绍了
(1)细节理解题,根据 American and Chinese students aged 10-14 can have the chance to enjoy this cultural experience. 可知10-14岁的美国和中国学生有机会参加,故选D。
(2)细节理解题,根据Classes will run from 9 a.m. to 3 p.m. at Trees For Tomorrow in Eagle River, Monday through Friday.可知学生们在周一至周五上课,故选C。
(3)推理判断题,根据Classes will run from 9 a.m. to 3 p.m. at Trees For Tomorrow in Eagle River可知Trees For Tomorrow是一所学校,故选A。
(4)细节理解题,根据最后一段To register(注册), visit npsd.k12.wi.us. and click on " Northland Adventure Quest" or email at Northlandquest@npsd. k12. wi.us. 可知可以通过给Northlandquest@npsd. k12. wi.us发邮件登记,故选B。
(5)文章出处题,通读全文可知这是一则广告,故选C。

(以上来源于网络,仅供参考)

上一篇:Mon Tues

下一篇: I'm Vicky the mouse